logo

ExcellenteOndersteuning

Excellente Ondersteuning: • Optimaliseren van processen • Efficiënter werken met Excel • Verbeteren bedrijfseigen Excelbestanden • Training en advies • Hulp en support

Werkwijze


Door gebruik te maken van Excelapplicaties kunnen processen binnen uw onderneming efficiënter verlopen. Hiermee kunt U veel tijd en ook geld besparen.

Om een goed resultaat te behalen is communicatie heel belangrijk; zowel tussen uw onderneming en ExcellenteOndersteuning als tussen U en uw personeel. ExcellenteOndersteuning denkt graag met U mee hoe de applicaties het beste resultaat geven binnen uw onderneming. Uiteraard kunt U al aan de slag met de standaard geleverde applicaties/sjablonen, maar soms zijn een aantal kleine aanpassingen hierin al voldoende om de processen nog beter te stroomlijnen.

Nadat ExcellenteOndersteuning de wensen van U heeft ontvangen en de wensen zijn uitvoerbaar, zal een offerte opgesteld worden met de te verwachten kosten. Aan de hand van deze offerte kunt U beslissen om het project door te laten gaan of dat eventueel de wensen aangepast dienen te worden. Wanneer de kosten tijdens het proces aangepast dienen te worden wegens onvoorziene omstandigheden, wordt U hier uiteraard over ingelicht.

Vervolgens wordt een eerste versie van de applicatie geleverd, die getest kan worden door uw medewerkers; de mensen die ermee moeten werken. Aan de hand van de bevindingen zal de applicatie vervolgens worden aangepast. Vervolgens wordt ook deze versie geleverd om nogmaals te worden getest. Zo is duidelijk of de bevindingen juist zijn geïnterpreteerd door ExcellenteOndersteuning. Uiteindelijk zullen wij de applicatie finetunen, zoals de juiste kleuren en eventueel een logo en het verbergen van onnodige informatie.

Maar ook nadat de definitieve versie van de applicatie is geleverd, zal ExcellenteOndersteuning na enige tijd nog contact met U opnemen om na te gaan of de applicatie binnen uw onderneming goed ontvangen is en of de applicatie doet wat er van wordt verwacht.

Handshake